АТЕСТАЦІЯ РИБНЕНСЬКОЇ ЗОШ І-ІІ ст.

АТЕСТАЦІЯ РИБНЕНСЬКОЇ ЗОШ І-ІІ ст.

Відповідно до законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 10.01.2015 № 67, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 14.02.2015 №173/26618, на виконання річного плану роботи відділу освіти Косівської райдержадміністрації у період з 18 по 22 травня 2015 року проведено атестаційну експертизу діяльності Рибненської ЗОШ І-ІІ ступенів Косівської районної ради Івано-Франківської області.

Атестаційну експертизу здійснено комісією експертів, які забезпечили перевірку всіх напрямів діяльності школи згідно з робочою програмою, підготували акт атестаційної експертизи та рекомендації експертної комісії щодо наслідків атестаційної експертизи.

У закладі було проведено експертизу організаційно-правових засад діяльності ЗНЗ, кадрового забезпечення, матеріально-технічної та навчально-методичної бази, організації харчування дітей, організації методичної роботи, стану виконання інваріантної та варіативної частини змісту початкової та базової загальної середньої освіти, організації та результативності навчально-виховного процесу, окремих питань управління загальноосвітнім навчальним закладом тощо.

Атестаційна експертиза показала, що педагогічний колектив школи забезпечує на належному рівні реалізацію державної політики в галузі освіти, виконання вимог чинного законодавства, завдань, визначених Національною доктриною розвитку освіти України.

За результатами атестаційної експертизи та на підставі висновку експертної комісії Рибненську ЗОШ І-ІІ ступенів Косівської районної ради Івано-Франківської області визнано атестованою.

Відповідно до наказу відділу освіти райдержадміністрації від 15.06.2015р. №65 «Про результати державної атестації Рибненської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Косівської районної ради Івано-Франківської області» закладу підтверджено право на надання початкової загальної освіти та базової загальної середньої освіти з видачею документів про освіту державного зразка про відповідний рівень освіти.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації В.Я.Козьменчук

Кiлькiсть переглядiв: 461