Повір у себе!

Повір у себе!

У рамках соціальних ініціатив Президента України В. Ф. Януковича “Діти – майбутнє України”.

7 листопада 2013 року відділом освіти спільно з центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді організовано та проведено IX фестиваль творчості для дітей з особливими потребами “Повір у себе!”. У святі взяли участь 70 дітей з усіх куточків району. З привітальними словами звернулися о. І. Близнюк, о. Ю. Корпанюк, заступник голови районної ради В. Жмендак, завідувач сектору у справах сім`ї, молоді та спорту М. Мельничук, головний спеціаліст відділу освіти з охорони дитинства Р.Угляр, голова районної асоціаціації інвалідів М. Смєлік. Фестиваль розпочався святковим концертом, який підготували його учасники з номінації “Музичне мистецтво” та “Літературна творчість”. Гості свята отримали надзвичайне задоволення, оглядаючи творчі роботи дітей з номінації “Образотворче мистецтво” та “Декоративне-прикладне мистецтво”. Вишиті картини, рушники, серветки, мальовані акварельними фарбами картини, витинанки, вироби з бісеру, навіть проекти архітектурних споруд та чудернацьких машин з конструктора – чого тільки не було на виставкових столах.

/Files/images/pov1.jpg

Відділом освіти, відповідно до програми “Турбота про дитину”, для заходу було придбано призи на суму 4500 грн. Свято завершилось врученням кожному учаснику фестивалю грамот, цінних подарунків та святковим обідом.

Хочеться висловити щиру вдячність, насамперед дітям за те що, незважаючи на ті обставини, які склались у їхньому житті, вони все ж таки подолали усі труднощі, підготували власні роботи, а найголовніше - ПОВІРИЛИ У СЕБЕ!

/Files/images/pov2.jpg

/Files/images/pov3.jpg

/Files/images/pov4.jpg

/Files/images/pov5.jpg

Головний спеціаліст відділу освіти з охорони дитинства Р.П. Угляр

Кiлькiсть переглядiв: 453